Phone

+40 (21) 222-4405

Politica de confidențialitate

1. CINE SUNTEM

Orion XXI SRL este o societate comerciala înregistrată în România care oferă servicii de finanțare corporativă și fuziuni si achiziții companiilor si antreprenorilor.

 

2. CE DATE PERSONALE PRELUCRĂM

Orion XXI SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date cu caracter personal de la dumneavoastră:

  • Numele și prenumele
  • E-mail
  • Mesaj

 

3. DE CE AVEM NEVOIE DE ELE

Avem nevoie de datele dvs. personale pentru a răspunde la mesajele pe care le primim de la dvs. pe site-ul nostru web, având un interes legitim pentru a va furniza un răspuns util

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a comunica cu dvs.
  • Email – folosim adresa dvs. de email pentru a comunica cu dvs.
  • Mesaj – pentru a putea răspunde la solicitările dvs.

 

4. CE FACEM CU ELE

Datele dvs. personale sunt prelucrate în cadrul companiei Orion XXI SRL cu sediul în România. Gazduirea și stocarea datelor dvs. are loc la …… care este în România, companie care acționează ca procesator de date cu caracter personal în numele Orion XXI SRL.

 

5. CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Datele dvs. personale din mesajele dvs. vor fi păstrate timp de trei ani avand in vedere interesul legitim al Orion XXI SRL de a analiza modul în care s-a răspuns la solicitările dvs., în cazul in care nu exista o relație comercială sau de marketing cu ORION XXI SRL. După trei ani, datele vor fi distruse.

 

6. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ?

Dacă aveți motive să credeți că orice date cu caracter personal pe care le avem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să cereți să vedeți datele dvs. personale, să le corectați, să solicitați ștergerea, să solicitați restricționarea prelucrării sau să obiectați la procesare. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați la contact@orion-xxi.ro

Dacă doriți să depuneți o reclamație cu privire la modul în care prelucrăm datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la contact@orion-xxi.ro Vă vom contacta pentru a rezolva problema ridicată.

De asemenea, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere pentru prelucrarea datelor cu caracter personal la adresa

www.dataprotection.ro și puteți depune o reclamație.